If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявай колега, но защо като се кара с малко гориво в резервоара горивната помпа заминава ? И какво значи малко гориво, когато лампата светне за малко ли се брои ?
Защото бензиновата помпа и уплътнения и там подобни остават отгоре сухи и правят мизерии и се получава изгоряла помпа
А определено като светне лампата си е малко - мисля че около 7 литра, но не съм много сигурен, някой по знащ да сподели
Толкоз е. А за 13.5 л. - ще черпя като ги постигна. 15-ката си е нормална за мойта. Ще се ходи скоро на работа с метрото и т'ва си е Няма пари сега за ламбди да му се не знае...
[quote="pr_00f"]Ела ми ти в София и покарай малко, пък ми се хвали после с 9/100 Я питай Pinky какъв разход му дава.
А иначе през лятото като всички са отпуска и пътищата са пусти и аз съм я докарвал до 9.3/100 засичано в продлжение на месеци.
Прав си бате - сливен си е направо село в сравнение със софия - няма такова голямо движение , но и понеже е доста горещо - колицата харчи по налко , а и мене ме мързи да карами я държа на не повече от 2500-3000 об/мин
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
ами ако махна катализатора дали ще свали някой литар от разхода и свещите също са ми кофти май защтото ги взех за временно ползване 9лв комплект бошки,тряба май и тях да сменя?
абе не чак нисък разход,поне да я докарам в параметрите които ги дават по книжка,голу горе към 9,5-10л/100км
Тва няма как да стане с тази кола под 11 много трудно ще я свалиш смени свещите и махни катализатора и определено ще има разлика пробвай и да смениш бензиностанцията и оттам може да има ефект.Аз мойта старата като я купих я карах само с 95 от Лукойл но в София под 14 неможах да я сваля,смених бензиностанцията с Еко Елда и веднага свали разхода на 12
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
7,6 Газ извън градско с газов инж съм под този разход не може да падне тва е каране с 70 - 80 пътя за созопол 4 платна на равно и сам пускал по инерция много пъти и без никакви резки движения тва е наи малкия разход които може да даде поне моя кенеф 1,4 туин спарк
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Извинявай колега, но защо като се кара с малко гориво в резервоара горивната помпа заминава ? И какво значи малко гориво, когато лампата светне за малко ли се брои ?
Защото бензиновата помпа и уплътнения и там подобни остават отгоре сухи и правят мизерии и се получава изгоряла помпа
А определено като светне лампата си е малко - мисля че около 7 литра, но не съм много сигурен, някой по знащ да сподели
Другата причина която съм чувал и си звучи напълно логично - помпата се охлажда от бензина. Все пак тя работи постоянно и е нормално да загрява.
потвърждавам и аз това което Мъри е написал за ЕкоЕлда... след преминаване на него разхода пада надолу с 1-1.5л. незнам защо, но е така. Може наистина да е гръцки бензина.
а мойта след като сипвам само на Еко Елда, само на една конкретна Еко Елда, и почти 100% само на 3та колонка, и само 100 октанов.....
и съм сменил свещи дебитомер ламбда съединител бутала сегменти последния да затвори вратата - вижте ми списъка
Comment